Feest & kleding

Tiroler accessoires

Ben je op zoek naar Tiroler accessoires om je dirndl of lederhosen te laten schitteren tijdens het Oktoberfest, tijdens je themafeest, carnaval of après-ski? Dan ben je bij Tiroler Kleding Online aan het juiste adres. Wij bieden namelijk Tiroler accessoires zoals tasjes, bretels, brillen, sieraden, kousen, hoeden en pruiken voor dames en heren. Kijk snel op onze website voor het complete Tiroler gevoel!

Tiroler accessoires voor hem

Tiroler Kleding Online biedt verschillende Tiroler accessoires voor mannen aan. Naast Tiroler kleding zoals lederhosen en bijpassende blouses, zijn er ook leuke accessoires voor hem om de outfit compleet te maken. Je wil natuurlijk niet onderdoen aan de rest van het feest! Bij Tiroler accessoires voor de man moet je denken aan bretels, die niet weg te denken zijn bij een goed lederhosen kostuum. Daarnaast zijn Tiroler brillen in Oktoberfest stijl ook een leuke, extra feestelijke toevoeging op jouw Tiroler outfit. En vergeet geen kousen, sieraden of hoeden. En wist je dat je met een pruik een totaal ander iemand lijkt? Je kunt dus zelfs haast undercover feesten tijdens Oktoberfest!

Tiroler accessoires voor dames

Een outfit voor Oktoberfest, carnaval of après-ski is pas compleet met Tiroler accessoires. Om praktische redenen zijn tasjes bij een dirndl onmisbaar. Waar moet je anders heen met je telefoon, portemonnee en muntjes? Daarnaast staat het ook leuk! De tasjes hebben verschillende Tiroler details en zijn er in verschillende kleuren. Voor de dames hebben we ook een push up bh tussen de accessoires staan in onze webshop. Officieel zijn dirndls er namelijk om de vrouwelijke vormen te accentueren en rondingen goed uit te laten komen. Daarnaast zijn er voor dames uiteraard ook bretels voor bij lederhosen en vergeet geen kousen, sieraden, hoeden en eventueel Tiroler pruiken! Kijk voor meer accessoires rond op de website om jouw Tiroler outfit compleet te maken.

Tiroler accessoires in de aanbieding

Tiroler accessoires zijn een toevoeging op de rest van je Tiroler outfit. Wij snappen daarom dat je niet nog extra veel geld kwijt wil aan accessoires. Nu bieden we via Tiroler Kleding Online sowieso al Tiroler kleding en accessoires aan voor scherpe prijzen. Vaak zijn er ook verschillende artikelen in de aanbieding. Vaak genoeg dus ook Tiroler accessoires. Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zodat we je via de mail op de hoogte kunnen houden van alle aanbiedingen op onze website en van de nieuwste artikelen.

Bestel Tiroler accessoires bij Tiroler Kleding Online

Tiroler kleding en bijbehorende accessoires gemakkelijk bestellen en voordelig in huis halen kan via Tiroler Kleding Online. Bij ons vind je alles voor de perfecte Oktoberfestoutfit: Dirndls, lederhosen, blouses, trachten, tasjes, sieraden en meer accessoires. Houd onze site in de gaten, volg ons op Facebook, Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, we houden je dan op de hoogte van aanbiedingen en de nieuwste artikelen in ons assortiment.