Feest & kleding

Tiroler broeken kopen online

Tiroler broeken maken de outfit tijdens Oktoberfest compleet. Tiroler broeken zijn er in de vorm van echte lederhosen, van uitstekende kwaliteit en erg soepel leer en in stoffen varianten. Tiroler broeken zijn er in verschillende kleuren en maten, voor dames en heren en in verschillende prijsklassen. Je kunt ook gaan voor Tirolerbroeken in de aanbieding, dan kun je weer meer muntjes halen voor pullen bier!

Verschillende Tiroler broeken

Tiroler Kleding Online biedt verschillende Tiroler broeken. Naast dat we Tiroler broeken voor heren hebben, zijn ze er ook voor dames. Voor heren hebben we lange en korte broeken, met en zonder bretels en van leer of stof. Deze broeken zijn te verkrijgen in grijs, bruin, donkerbruin, zwart, groen en blauw. Er zijn ook speciale broeken in Delfts blauw of ‘gedragen’ broeken, als je de broek aantrekt is het net of je bij iemand op de nek zit. Extra leuk voor een grappig effect. Voor de dames hebben we korte Tiroler broeken met bretels en zelfs in de jeans versie, zonder bretels.

Tiroler broeken maken de outfit

Een outfit voor Oktoberfest, carnaval of après-ski is compleet met een Tiroler broek. Een Tiroler broek is natuurlijk niet een outfit op zich. Bij een goed Tiroler kostuum hoort ook een blouse, een hoed, kousen en sieraden. Sommige accessoires zoals een pijp, een bierpul of sieraden horen ook bij de outfit. Sommigen zetten zelfs Tiroler pruiken op, denk dan aan blonde of zwarte vlechten of een jaren 80 pruik met matje. Dus ga jij all the way, of houd je het bij Tiroler kleding? Je kunt het allemaal vinden op Tiroler Kleding Online.

Tiroler broeken passen voor je besteld?

Wil je Tiroler broeken eerst passen voor je besteld? Je kunt online uiteraard de broek wel bestellen en vervolgens retourneren als het niet is wat je dacht. Kijk daarvoor op onze site onder het kopje ‘retourneren’. We verwachten dan wel dat je de Tiroler broek alleen gepast hebt en dat de kaartjes er nog aan zitten. Vind je het maar gedoe om de Tiroler broek te moeten retourneren, en kost het je minder tijd en gedoe om even langs te komen? Dan kun je ook een afspraak maken en langskomen in onze winkel in het Twentse Vriezenveen in Overijssel. Daar staan onze professionele verkopers graag voor je klaar. In onze winkels vind je natuurlijk ook de overige Tiroler kleding, zoals blouses, kousen, houden, tasjes en dirndls.

Bestel Tiroler broeken bij Tiroler Kleding Online

Tiroler kleding en bijbehorende accessoires gemakkelijk bestellen en voordelig in huis halen kan via Tiroler Kleding Online. Bij ons vind je alles voor de perfecte Oktoberfestoutfit: Dirndls, lederhosen, blouses, trachten, tasjes, sieraden en meer. Houd onze site in de gaten, volg ons op Facebook, Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, we houden je dan op de hoogte van aanbiedingen en de nieuwste artikelen.