Feest & kleding

Tiroler Kousen

Tiroler kousen maken je Tiroler outfit helemaal compleet. Het feest valt in het najaar en niet in de zomer, dus Tiroler kousen zijn wel zo fijn onder een korte lederhosen of een korte dirndl. Bij Tiroler Kleding Online hebben we kousen in verschillende maten en kleuren, van verschillende materialen en voor dames en heren.

Tiroler kousen voor onder lederhosen

Tiroler Kleding Online biedt verschillende Tiroler kousen. Tiroler kousen zijn niet zomaar sokken. Vroeger werden korte lederhosen door mannen gedragen tijdens het werken, wandelen of jagen door weer en wind. Tiroler kousen waren dan van wol, want wol droogt snel op na het lopen door nat hoog gras of door een regenbui. Daarnaast is wol ook erg lekker warm. Tegenwoordig worden deze broeken vooral gedragen tijdens feestelijke gelegenheden. Toch zijn de Tiroler kousen nog steeds onmisbaar. Ze horen gewoon bij de outfit en zijn voor in het najaar ook wel lekker warm! Tiroler kousen voor onder lederhosen zijn tot onder de knie en bewerkt met een gebreid werkje.

Tiroler kousen voor onder dirndl

De dirndl voor vrouwen wordt gemaakt met Tiroler kousen. Er zijn verschillende Tiroler kousen: voor lange en korte dirndls. Bij de korte dirndls worden vaak de over-knee kousen gekocht. Bijvoorbeeld de Britney kousen: wit, tot over de knie en met bovenaan strikjes. De lange kousen tot boven de knie maakt de outfit wat pittiger. De kousen tot onder de knie kunnen ook zeker onder de korte jurkjes. Net wat jij prettiger vindt. Onder de lange dirndls kunnen ook kousen gedragen worden tot net onder de knie. Tiroler kousen voor onder een dirndl hebben we in veel verschillende kleuren. Kies de kleur die bij jouw dirndl past!

Andere accessoires voor jouw Tiroler outfit

Ben je nog op zoek naar andere Tiroler kleding, zoals blouses en dirndls. Of accessoires zoals tasjes en sieraden? Bij Tiroler Kleding Online in de webshop is de keuze reuze. Ga voor traditioneel, pittig of geef je eigen draai aan jouw Tiroler outfit en maak het feest compleet.

Bestel Tiroler kousen bij Tiroler Kleding Online

Tiroler kousen, Tiroler jurkjes, Tiroler broeken, Tiroler blouses en bijbehorende accessoires gemakkelijk bestellen en voordelig in huis halen kan via de online webshop Tiroler Kleding Online. Bij ons vind je alles voor de perfecte Oktoberfestoutfit: Dirndls, lederhosen, blouses, trachten, tasjes, sieraden en meer. Wist je trouwens ook dat we een fysieke winkel hebben? Hier kun je inspiratie opdoen voor de organisatie van jouw themafeest, waarbij we helpen om de gasten en het feest aan te kleden. Of je kunt je bestelling ophalen in onze winkel, gevestigd in het Twentse Vriezenveen in Overijssel. Houd onze site in de gaten, volg ons op Facebook, Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, we houden je dan op de hoogte van aanbiedingen en de nieuwste artikelen.