Feest & kleding

Tiroler blouses

Ben je op zoek naar Tiroler blouses voor onder je dirndl jurkje of voor op lederhosen? Tiroler blouses hebben we in veel verschillende soorten, maten en voor dames en heren. Je hoeft een Tiroler blouse niet persé op een lederhose te dragen, ze staan ook leuk op een spijkerbroek. Tiroler blouses bieden we in verschillende prijsklassen aan en er staan we altijd wel wat tussen de aanbiedingen. Kijk gerust rond op onze website voor alle Tiroler blouses.

Tiroler blouses onder dirndl

Tiroler blouses in combinatie met een dirndl moesten vroeger de vrouwelijke vormen accentueren en de boezem voller laten lijken. Vandaar dat het jurkje vast ophoudt net onder de boezem. Tiroler blouses voor onder een dirndl zijn dus wel essentieel te noemen voor een Tiroler dames outfit. Tiroler blouses voor onder een dirndl zijn er in veel verschillende varianten te verkrijgen: ga je voor een v-hals, een boot-hals, een ronde hals, met een opstaand kraagje of met roezels? We hebben ook Tiroler blouses met mouwtjes. De meeste Tiroler blouses voor onder de dirndl zijn wit, zodat het gemakkelijk te combineren is met jouw jurkje!

Tiroler blouse boven lederhosen

Tiroler blouses voor heren zijn er in alle verschillende kleuren. Ga je voor het traditionele rood-wit geblokte of voor rood-blauw, de Beierse kleuren? Bij Tiroler Kleding Online hebben we Tiroler blouses voor heren in allerlei kleuren en motieven. Welke past het beste bij jouw lederhosen? Draag je liever een spijkerbroek naar een Tiroler (thema) feest? Dan hebben we nog andere blouses die wel Tiroler details hebben, maar verder redelijk neutraal zijn. Deze zijn ook goed te combineren met een spijkerbroek. Voor dames zijn er ook verschillende Tiroler blouses voor op dames lederhosen of op spijkerbroeken. Met korte of lange mouwen, met of zonder decolleté. Alle Tiroler blouses hebben op z’n minst Tiroler details. Denk aan het motief en de kleuren, sommige blouses hebben ook roezels, stiksels en borduringen.

Trachten Tiroler blouses

In de meeste shops zie je ook Trachten kleding voor bij komen. Ook wij hebben Trachten blouses. Trachten staat eigenlijk voor de kwalitatieve uitvoering van de dirndls en lederhosen. Tracht stamt af van ‘trath’. Dat betekent dat wat gedragen wordt. Onder Trachten kleding worden alle soorten traditionele kleding volgens regionale kledingvoorschriften verstaan. Denk aan regionale kleuren, vormen en snitten. Dit geeft gelijk weer waar iemand vandaan komt en de sociale positie.

Shop Tiroler blouses bij Tiroler Kleding Online

Dus ben je op zoek naar Tiroler blouses? Bestel gemakkelijk en snel via Tiroler Kleding Online. Bij ons vind je alles voor de perfecte Oktoberfestoutfit: Dirndls, lederhosen, blouses, trachten, tasjes, sieraden en meer. Allemaal in verschillende prijsklassen, verschillende maten, materialen en in verschillende kleuren. Geef je een themafeest? Neem gerust contact met ons op, wij denken namelijk graag me je mee. Houd onze site in de gaten, volg ons op Facebook, Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, we houden je dan op de hoogte van aanbiedingen en de nieuwste artikelen.