Feest & kleding

Tiroler Pruiken

Heb je een Tiroler feest in het vooruitzicht? Ga je naar Oktoberfest in Munchen? Of ga je naar een themafeest? Vergeet naast je Tiroler kleding dan niet om Tiroler pruiken te bestellen! Tiroler pruiken maken de outfit compleet. Ga je voor Heidi of liever Anton? We hebben Tiroler pruiken voor dames én heren in het assortiment in diverse prijsklassen.

Tiroler pruiken van hoge kwaliteit

Tiroler pruiken bieden we in verschillende prijsklassen. Van onder de €10,- tot €27,50. De duurdere zijn uiteraard ook van betere kwaliteit. Die pruiken noemen we ook wel Theaterpruiken. De pruiken van hoogstaande kwaliteit zijn verstelbaar en hebben natuurlijk vallend haar. Heb je langer haar en daardoor de kans dat je haar onder de pruik vandaan komt? Dan raden we een pruikennetje aan. Het pruikennetje houdt je haar op de plaats en de pruik op z’n plek!

Tiroler pruiken voor dames

Tiroler kapsels voor dames moeten met vlechten, dat typeert Tiroler dameskapsels namelijk. Het doet je gelijk denken aan Heidi of een biermeisje. Bij Tiroler Kleding Online bieden we Tiroler pruiken met vlechten met blond en zwart haar. Onderaan de vlechten zitten rode strikken voor de Tiroler finishing touch.

Tiroler pruiken voor heren

De Tiroler pruiken voor heren zijn leuk, maar erg fout! Een Tiroler mannenkapsel typeert zich door langer haar. Of dat nu zwart, blond, grijs, bruin of donkerblond is, elke look is fout. Het matje is kan niet ontbreken als het gaat om een Tiroler pruik. Tiroler pruiken zijn ook geschikt voor feesten en een jaren 80 look!

Zoek eerst je Tiroler kleding en dan de Tiroler pruik

Een Tiroler pruik is een mooie toevoeging op Tiroler kleding. We adviseren dan ook om eerst je outfit compleet te hebben, voor je op zoek gaat naar Tiroler pruiken. Heb je je dirndl uitgezocht, ga je voor een sexy korte Tiroler jurkje of ga je voor een traditionele lange jurk? En in welke kleuren dan? Of ga je voor de lederhosen, speciaal voor vrouwen? Bij je Tiroler kleding zoek je vervolgens je pruik uit en eventueel andere accessoires en sieraden. Voor de mannen bieden we bij Tiroler Kleding Online verschillende lederhosen en bijpassende blouses.

Bestel je Tiroler pruiken bij Tiroler Kleding Online gemakkelijk en snel

Bij Tiroler Kleding Online staan we graag voor je klaar. Of je nu online besteld of langskomt in onze winkel, wij vinden het belangrijk om goede service te leveren. In onze winkel? Ja, we hebben naast een online webshop ook een fysieke winkel in Vriezenveen, Overijssel. Het is zelfs mogelijk om je Tiroler pruiken en kleding online te bestellen en op te halen in onze winkel. Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het plaatsen van je bestelling. Bestel je Tiroler kleding gemakkelijk en snel bij Tiroler Kleding Online!