Feest & kleding

Dirndl jurken

Dirndl jurken worden gezien als feestjurkjes of sexy jurkjes. Wist je dat de dirndls en lederhosen vroeger veel gedragen werden door mensen in Zuid-Duitsland en delen van Oostenrijk? Officieel is het namelijk klederdracht. Nog steeds worden dirndls en lederhosen met feestdagen in Zuid-Duitsland en Oostenrijk gedragen. Bij ons is het vooral bekend voor tijdens Oktoberfest, après-ski of carnaval.

Verschillende dirndl jurken

Dirndl jurken zijn er in verschillende kleuren, maten, van verschillende materialen en in verschillende lengtes. Uiteraard bieden we ook dirndl jurken aan in verschillende prijsklassen. Wil je een korte dirndl of een langer model, tot over de knie? De meeste dirndls worden geleverd als complete set, met blouse en jurkje inéén. De luxere dirndl jurken zijn ook los te kopen: kies zelf de blouse uit in jouw maat, in jouw favoriete kleur en met lange of korte mouwen.

Dirndl jurk met sieraden

Naast bijpassende blouses voor bij de dirndl jurken, hebben we ook verschillende sieraden! Maak je dirndl jurk dus helemaal af met sieraden, met of zonder strass. In onze webshop vind je Tiroler sieraden. Kies voor verschillende koorden in rood of zwart met Edelweissstenen van groot tot klein. Ga je voor een broche, mooie kettingen, een trachtensieraad of leuke Tiroler oorbellen? Voor meer passende Tiroler accessoires, kijk gerust rond op onze website zoals Tiroler tasjes en pruiken.

Dirndl jurken online kopen of in onze fysieke winkel

Online hebben we keuze genoeg! We bieden op Tiroler Kleding Online een ruim assortiment aan als het gaat om dirndl jurken. Wist je dat we ook een fysieke feestkledingwinkel hebben? We zijn gevestigd in Vriezenveen, een dorp in Twente, Overijssel. In de winkel kun je terecht voor advies of om inspiratie op te doen. Onze verkopers zullen professioneel met je meedenken om jouw Tiroler feest te laten slagen. Je kunt bij ons gelijk je kleding passen, het materiaal voelen en je laten adviseren. We nemen graag de tijd voor je, dus bel of neem contact met ons op via de site om een afspraak te maken. Je kunt ook je online bestelling in onze fysieke winkel op komen halen. Je kunt dit aangeven bij de online bestelling in het opmerkingen veld. Wij zorgen dan dat jouw bestelling klaarligt wanneer jij dat wil. Mocht dat anders zijn, nemen we snel contact met je op.

Bestel dirndl jurken bij Tiroler Kleding Online

Dirndl jurken en andere Tiroler kleding voor dames en heren, plus bijbehorende accessoires vind je bij Tiroler Kleding Online. Je kunt gemakkelijk bestellen en je dirndl jurken en Tiroler kleding voordelig in huis halen via onze webshop. Bij ons vind je alles voor de perfecte Oktoberfestoutfit: Dirndls, lederhosen, blouses, trachten, tasjes, sieraden en meer. Houd onze site in de gaten, volg ons op Facebook, Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van de aanbiedingen van onder andere dirndl jurken in onze webshop.